Training op Maat / Incompany Training

Algemene informatie

Training Incompany op Maat

Al onze Opleidingen en Cursussen zijn ook als Training Incompany op Maat te volgen. Heeft u geen of te weinig tijd om een opleiding of cursus te volgen, of heeft u kennis nodig op een bepaald gebied, dan is een Training Incompany op Maat misschien de oplossing voor u.

Training op Maat
Heeft u geen of te weinig tijd om een opleiding of cursus te volgen, dan is een Training op Maat misschien de oplossing voor u. Een Training op Maat is in een 1 op 1 situatie te volgen met de docent, maar ook als groep. Wij stemmen het programma af op wat voor u belangrijk is om te leren, waarbij we uit gaan van u werksituatie. Een Training op Maat vindt plaats op afspraak en kan daardoor vrij flexibel gepland worden. Het is mogelijk om een dagdeel van 3 uur af te spreken of een dag van 6 uur. Meerdere dagdelen of dagen zijn uiteraard ook mogelijk.

Incompany Training:
Open Studio verzorgt ook Incompany Trainingen bij u binnen het bedrijf.  Dat is mogelijk met apparatuur en ook zonder apparatuur. Een Incompany Training kan gegeven worden aan 1 persoon maar ook aan meerdere personen binnen uw bedrijf. Is het voor u handiger dat wij bij u intern een cursus of training verzorgen, dan is een Incompany Training misschien iets voor u.

Open Studio
Weet u dat u bij Open Studio apparatuur kunt Kopen of kunt Huren? Onze ervaren medewerkers staan klaar om u van vakkundig advies te voorzien. Voor alles wat met Audio, Video & Digitale Media te maken heeft kunt u bij Open Studio terecht voor een eerlijk advies. Open Studio staat bekend vanwege haar klant gerichtheid en de goede service. Wij verwelkomen u graag met een kop koffie op de Johann Siegerstraat 16 – 1096 BH Amsterdam Zuid Oost. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 – 17:00 uur via
020 524 6060 of stuur een email naar Cursussen & OpleidingenVerhuur & Verkoop.

Doel

Alleen datgene komt aan bod wat voor u belangrijk is om te leren, daarbij uitgaande van u werksituatie.

Programma

Wordt afgestemd in overleg.

245,00