Producties

Videoproducties

Open Studio produceert volledig filmproducties, commercials en promo videos. Hierbij worden in overleg regie, camera en montage volledig naar wensen verzorgd.

Een hele crew of alleen cameraman of geluidsman nodig?

Inhuren van Personeel

Websites en Presentaties

Open Studio ontwikkelt in samenwerking met u presentaties in powerpoint, keynote en pdf. Daarnaast produceren we ook volledige videopresentaties in adobe flash geschikt voor zowel online als offline.

Online Video

In eerste instantie zorgen wij voor een mooie compressie van jou video zodat deze geschikt is voor het web. Daarna kan er een player gebouwd worden die qua stijl bij jouw website of smaak past. Daarnaast kunnen er verschillende functionaliteiten in de video player worden gebouwd. Denk hierbij aan:

  1. Ondertiteling
  2. Hoofdstuk Navigatie door een video
  3. Het linken naar bestanden of webpaginas vanuit de video

Online Video zonder limiet

In tegenstelling tot andere bedrijven is er bij Open Studio geen limiet voor de lengte van een video. Wij bieden de geschikte hosting voor jouw video. Zo kan er gekozen worden voor streaming bij lange films en voor progressive download bij kortere videos.

Streaming houdt hierbij in dat de bezoeker onmiddellijk door een lange film kan navigeren zonder dat er iets van de video gedownload hoeft te worden.

Duplicatie, Kopie & Compressie

Video en Audio duplicatie van en naar alle systemen

DVD’s duplicatie

DVDHet aantal maakt niet uit of je nou van 1 DVD 1 kopie wilt of je wilt er een paar duizend wij doen het snel en betaalbaar.

Blu-Ray maken of dupliceren

BluerayDe mogelijkheden van Blu-Ray maken het mogelijk om je film met veel hogere kwaliteit dan DVD films weg te schrijven. Wij converteren jouw film naar het juiste formaat of kopieeren jouw Blu-Ray master naar een veelvoud.

Uitzendtape

TapeMoet jouw clip of commercial aan alle eisen van omroep voldoen? Wij maken een geschikte uitzendtape voor de zender.

Digitale Uitzending of Online Video

HDDTegenwoordig zijn er zenders die zijn overgestapt van uitzendtape naar de digitale variant hiervan. Wij maken hem geschikt voor deze zenders om aan alle audio en beeldeisen te voldoen.

Voor online video is het ook noodzaak om de video te comprimeren zonder zichtbaar kwaliteitsverlies of als het niet anders kan zo min mogelijk.

35mm 16mm 8mm Film

FilmHeb je nog oude filmspoelen liggen en wil je deze digitaliseren? Geen probleem vraag bij ons een actuele prijsopgave aan.

Tapes

  • DV
  • DV Cam
  • Digi Beta
  • Beta Cam SP
  • Hi8
  • VHS
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht